Konferenceopkald

Mange virksomheder har længe brugt tjenester af en konference hidkalde selskab til at sprede deres budskab til investeringssamfundet, hvor investeringer fagfolk kunne høre mange virksomheder i flere dage. For at imødekomme dem, der ikke kunne rejse, tilladt konferenceopkaldet hundredvis af analytikere til at høre en præsentation og stille spørgsmål i realtid.
Men adgangen var sædvanligvis begrænset og ofte involveret langdistance vejafgifter. Lejlighedsvis ville en venlig mægler låne dig hans adgang koder, hvoraf nogle fundet deres vej til internettet. Som følge heraf kunne blive oversvømmet konferencer.
Internettet giver nu en meget mere praktisk sted for konferenceopkaldet. Med sin lave omkostninger og evnen til at rumme mange lyttere er det nu praktisk at åbne en konference opkald til næsten alle (i det mindste at lytte). Og et stigende antal virksomheder nu gøre.
For eksempel, relateret en nylig artikel i the Wall Street Journal, hvordan virksomheder gør dette som en effektiv måde at styre den uansvarlige plapre på internettet. Mennesker udstationering tomgang snak nu tiltrække præcis responces fra andre der har hørt den faktiske historie på et konferenceopkald. Som et resultat, er de uansvarlige posteringer kontrolleret.
Virksomheder som evnen til at fremsætte en offentlig erklæring, og derefter være fri fra regeringen begrænsninger på hvor investeringer oplysninger skal frigives. Og individuelle investorer lide det også, da adgang til disse oplysninger får dem adgang til oplysninger, der engang kun langsomt nået den gennemsnitlige investor.
Ved hjælp af internettet har mange fordele ud over den øjeblikkelige internationale frigive denne resultater. Det er muligt at gemme lyd-filer, så konferenceopkaldet kan tilgås senere på et mere belejligt tidspunkt. Plus det er muligt at redigere ud meningsløs dele af hver konference. Der er naturligvis nogle begrænsninger.
Hvis alle kunne stille et spørgsmål, resultere reelle slåskampe, som konferencerne blev ukontrolleret. Så de fleste Internet systemer grænse, der kan stille et spørgsmål. En enestående fordel for den gennemsnitlige investor er vidne direkte til virksomhedens ledelse i aktion. Mens oplysninger, der kunne være den samme, opnår investor tillid til ledelsen, der præsenterer en virtuos arbejdsindsats over et defensiv, tøvende og obfuscative. Detaljer til side, af reaktion hastighed og andre elementer, der ikke får indarbejdet i en analytiker beretning kan tilføje meget til ens forståelse.
Tidligere, en lille investor kun sådan adgang kunne have været på et selskabs årsmøde. Flere virksomheder har åbnet for at give investeringsrelaterede konferenceopkald tjenester i en eller anden form over internettet. Nogle kræver medlemskab og bruger gebyrer, men tendensen synes at være mod selskabet finansiering af tjenesten lave omkostninger og gratis eller meget billig adgang for offentligheden.
Forvent, at flere og flere virksomheder vil benytte sig af et konferenceopkald selskab til at dissiminate deres oplysninger til en bredere del af befolkningen herunder investorer og medarbejdere. Du bør tilskynde virksomheder, du er interesseret i at gøre dette. Denne form for kommunikation er endnu en anden form for ultimative corporate demokrati.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.