Lære nogle nyttige Feng Shui karriere Tips

Som det gør med hver vigtigste liv aspekt, indeholder feng shui også tips og retningslinjer for at hjælpe dig med at forbedre din karriere. Hvis din karriere ikke er bevæger sig i den måde du ønsker, er på grund af mangel på balance og harmoni i dit miljø og de elementer, der påvirker det. Feng shui karriere tips vil hjælpe dig med at opnå denne harmoni, men udover at følge disse specifikke tips, bør du forsøge at følge feng shui retningslinjer for alle dine liv områder, da dit liv bør være afbalanceret som en helhed.
Et første og meget vigtigt feng shui karriere tip taler om dit skrivebord holdning. Skrivebord eller tabel, du bruger til at arbejde skal placeres i en stilling, der tillader dig at se hoveddøren. Skrivebordet bør aldrig være med ryggen på døren, da det ville være meget skadeligt for din karriere. Og hvis det er muligt, bør du også prøve at placere det i en vinkel, hvor du også kan se vinduet.
Du bør være forsigtig med ikke at have din ryg mod en skarp kant eller en gift pil. Hvis du ikke kan undgå dette, kan du minimere de skadelige virkninger ved at placere en plante eller en krystal, der dækker det. Hvis du har en dør eller et vindue på din ryg, kan du også placere en plante eller en krystal at neutralisere dårlige konsekvenser.
Det er også vigtigt, at du designer dit kontor eller arbejdsplads efter bagua kortet indikationer. Hvis det er muligt, bør du forsøge at oprette din arbejdsplads på den sydlige del af det miljø, hvor det vil være. Ifølge bagua, syd symboliserer liv området svarende til karriere, og derfor det er det ideelle sted til sådanne formål.
En anden vigtig ting at tage hensyn til er ordenssans. Din arbejdsplads, og især dit skrivebord, skal være ryddeligt. Du skal slippe af med rodet fra din arbejdsplads og opretholde det som rent og ryddeligt som muligt. Desuden er det særlig vigtigt, at du holder det sydlige område af skrivebordet fri for genstande, da dette område er den, der svarer til karriere efter bagua-kortet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.