E-handel i 2007 og Beyond!

E-handel Update for iværksættere

Tendenser i e-handel er vigtig som milliarder af elektroniske dollars bygge på sig år efter år – at gøre adskillige spirende iværksættere flere penge, end de nogensinde drømt, ville de Se! Selskaber som Facebook, siges at være værdsat på 14 milliarder dollars kun fire år i drift. Og ja, det er milliarder – med en B.

Vil du vide, hvornår denne artikel er opdateret? (Den tredje kvartal for E-handel vil blive udgivet den 19 November) Indsende din e-mail og vi vil lade dig vide!

Emailadresse:

Andre selskaber, som YouTube – kan kun hente en blotte milliarder dollars. Mens mange virksomheder stadig gå den traditionelle vej for salg af produkter og tjenester online, og gør ganske godt at dømme fra de massive stigninger i online-salg, sælger andre virksomheder intet overhovedet! De simpelthen inviterer folk til at komme og dele nogle E-tid med deres websted og indsamle reklameindtægter i processen. Sites som Facebook har folk frivilligt lægge deres demografiske info ind i computersystemer, der tillader annoncører at målrette en bestemt gruppe af mennesker. Vil kun kvinder alder 25-34 der er single Moms og arbejde? Hvor svært er det at ramme det nøjagtige gruppe med tv-reklamer? Men med online databaser hvor folk melde sig, så de kan sende og dele deres billeder, historier og endda videoer, annoncørerne vide præcis, hvem de er ved at nå!

Der er en million, og en måder at tjene penge på internettet. Og mere og mere ville være iværksættere at opdage dette og indkassere! Tag et kig på nogle tal fra U.S. Department of Commerce:

Mens samlede handel gik op mindre end ni procent fra 2004 til 2005, gik E-handel, eller de små elektroniske dollars flyver rundt cyberspace på næsten det dobbelte af sidstnævnte sats, eller bare under sytten procent! Det mest bemærkelsesværdige nummer i virksomhed til virksomhed var fremstillingssektoren. Kun 9,9% år år som helhed var E-Commerce produktion op en kæmpestor 27,1%!

Men hvis du tror, det er noget, tage et kig på virksomheden forbrugeren detail figur! Som et hele detail eeked ud af en mindre end seks og en halv procent gevinst. Men E-handel retail var oppe 22,2 procent! Mens samlede detail salg kæmpede i forhold til de fleste andre sektorer, taget E-handel gik gennem!

Disse tal synes at gøre det klart, at folk er blevet ganske indhold at shoppe online. Men der er da en foreløbig rapport, der vil vise os, hvordan vi billetpris i 2007? Faktisk er der, og antallet fortsætter med at overraske:

Vi ser igen, mens den samlede retail sales kan kun hamskifte langs på tre til seks procent som vi sammenligne aktuelle kvartaler for år siden kvartaler (sidste to kolonner) ser vi, at E-handel retail tal fortsat godt ind i de dobbelte cifre , med de fleste af de anførte kvartaler rapportering gevinster på mere end tyve procent!

USA, ja verden er nu omfavner alle former for E-handel, og der synes ikke at være nogen angivelse af denne tendens, vende helst snart. For folk tænker om at blive en online iværksætter er udfordringerne bestemt til stede. Men man ville få svært ved at nævne en bedre tid til at klare disse udfordringer!

Vil du vide, hvornår denne artikel er opdateret? (Den tredje kvartal for E-handel vil blive udgivet den 19 November) Indsende din e-mail og vi vil lade dig vide!

Emailadresse:

Oplysningerne i denne rapport blev indhentet fra USA ‘s handelsministerium – Census Bureau. Nogle tal kan være foreløbige tal. Data menes at være korrekte, men er ikke garanteret. Læserne opfordres til at besøge Department of Commerce – CB og læse rapporter i deres helhed. Fremspring i denne betænkning er kun en udtalelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.