De mange fordele ved en start din egen Home Baseret Business

Har du overvejet, starte din egen virksomhed og arbejder fra hjemmet? Fordelene ved at arbejde hjemmefra og starte din egen virksomhed er stor. Ikke blot vil du være i stand til at blive hjemme med deres børn, og være din egen chef, (hvem ikke gør elsker det), men der er mange skattefradrag, der kan gøre et hjem baseret forretningsmulighed meget tiltalende at mødre (og fædre) overalt.
Spar på børnehaven
Ganske muligvis den bedste grund til at være et arbejde hjemme mor er faktisk at kunne bo hjemme hos dine børn. Dette er virkelig en givende ting, og kan være din vigtigste grund til at starte et hjem baseret virksomhed. Bare det faktum at vide, hvor dine børn er, og at vide de er i de bedste hænder (din selvfølgelig), giver dig total ro i sindet. Dette i sig selv er uvurderlig.
På den finansielle side er det også et plus. Børnehaven omkostninger er oprørende nu om dage, og endda mere, så hvis du har flere børn, der ikke endnu er i skole. De penge du sparer på børnehaven alene kan opveje omkostningerne for at starte din egen home business.
Være din egen chef
Være din egen chef kan du lave din egen tidsplan, og sæt dine egne retningslinjer. Ikke ønsker at begynde at arbejde indtil middag? Intet problem! Så længe du har fokus, og kan få det arbejde, du har brug for at få gjort, er det ligegyldigt når du gør det. Du befinder dig i total kontrol over du business, og hvordan du ønsker at køre det, og det er en fantastisk følelse.
Ikke mere daglige pendler
Ahhh! Hvor stort det ville være ikke at skulle forsøge at slå myldretiden trafik? Med de stigende gaspriser kan i dag dette tilføje op til en stor opsparing. På en anden note, tror alle de penge, vil du også spare på business påklædning. Arbejde i din pyjamas er meget bedre end et jakkesæt.
Skattemæssige fordele
Når skat tid kommer kan med din egen virksomhed virkelig giver mening. Home baserede virksomheder modtage talrige skattemæssige fordele. Det meste af tiden, kan eventuelle udgifter, der er relateret til din virksomhed blive tilføjet som et fradrag på din skat. Nogle af de fradrag, du kan tage på selvangivelsen omfatter:
1. start op omkostninger – dette omfatter din oprindelige investering i din virksomhed. Hvis du starter i en direkte salg business, ville dette være din start up kit og enhver salgsfremmende forsyninger.
2. business forsyninger – noget du købe og bruge i din virksomhed. Visitkort, papir, kuglepenne, osv.
3. computer – hvis du har købt en computer for at bruge udelukkende til forretningsformål dette kan fratrækkes så godt.
4. internetadgang / Web Services – du internet connection service og tjenester såsom web hosting og domænenavne.
5. telefon linje – dette ville være et hjem telefonlinje bruges udelukkende til business. Dette omfatter også langdistance opkald. Sørg for at holde alle telefonregninger for dine poster.
6. reklame – noget du gør for at reklamere for din virksomhed, hvad enten det er online eller off.
7. bil kilometertal – alle virksomheden rejser udgifter kan også trækkes. Dette vil omfatte din gas kilometertal til og fra arrangementer såsom homeparties. Sørg for at holde en detaljeret redegørelse for dette så godt.
Den eneste regel til dette er, du skal behandle din virksomhed som en forretning, og ikke en hobby. Dette er noget, du bør gøre alligevel og er en af de første regler i at blive vellykket. Den næste vigtigste ting du skal gøre er, holde god dokumentation af alle udgifter. Dette vil omfatte alle kvitteringer, kreditkort og fakturering udtalelser og en skriftlig log på hvordan pengene blev brugt på din virksomhed. Bare tilbringe et par minutter kan om dagen at holde styr på dine firmaudgifter spare dig for en anslået $2.000-$10.000 om året på skatter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.